Regn..

Jaa men de kanske är dags att uppdatera lite här å..
Ja idag regnar de för fulla muggar vilket jag tycker är alla tiders.. haha börkar jobba kl två så de gör inte min nå att de regnar, lite skönt faktiskt har ju vart strålande sol och sjukt varmt när jag har jobbat nu dom senaste dagarna vilken jag inte tycker är så där jättekul..

Nu har jag betsämmt mig för att vara på tunbcka i sommar, tror inte manpower och lernia blir så glad men jag måste ju tänka lite långsiktigt.. Men de är ju bara att erkänna att jag saknar Ericsson som fan men men vad gör man.. Lernia ringde i fredags och frågade om jag kunde börja jobba på måndag (imorgon) men de går ju inte.

I förrgår grillade jag med mamma och mats, tänk att de alltid är lika gott varje år första grillningen.. aa fan vad gott de var..
Haha skulle åka och handla innan och då är de nå jävla pucko som har parkerat som ett jävla aa så man kommer inte förbi (står två bilar typ i bredd) så jag tutar men inget händer, tutar igen.. då kommer de ut en gubbe skitförbannad:
han: men du här är de ju mycket plats?!
jag: jaa de kanske de är men tycker du att de är smart och parkera såhär?
han: ja de ser jag inget fel med..
jag: nänä ok men du är inte rädd om bilen då alltså, tycker ju de är ganska idiotiskt att parkera såhär!
han: ja och jag tycker att de är idiotiskt å tuta, skulle du tuta tills de kom nån då??
jag: jaa de skulle ja, och de gjorde de ju..
han: (skitförbannad) jaha..

aa sen hörde jag inte nå mer för jag hävde upp rutan.. och han flyttade motvilligt bilen..
hahaha man får glädjas åt de lilla här i världen..

Systeryster ringde nyss och undrade när vi skulle ta en sista minuten, aa jag är ledig frpn 11 juni till 5 juli så därimellan kanske man skulle kunna ta en tur.
Men å andra sidan är de ju sommar och då vill man ju gärna vara hemma.. men vi får se vad som händer och fötter..

Nä nu ska jag göra mig klar för jobb med världens goaste gamlingar=)


Föredrar första bilden faktiskt..

Aa fyfan höll på att frysa aschlet av mig kan jag lova, hatar vintern..


Praktik..

Har vart dålig på att uppdatera här, men har inte haft tid att skriva nå..

Just nu har jag praktik genom skolan, har haft de en vecka och har tre veckor kvar.. Trivs jättebra på tunbacka.
Jag som var så nervös när jag skulle börja men de går jättebra, och dom är så gullig dom som bor där.. ååh jag vill hjälpa dom alla mera men de går ju inte.. Är fan hemskt egentligen.. usch vilket liv dom har, kan inte göra nånting själv.. Usch tycker så synd om dom.
Grymt skönt att slippa skolan ett tag, men ska dit på fredag och skriva ett sista prov innan sommaren.
Står i ett jättesvårt val inför sommarn om vart ja ska jobba.. Har blivit erbjuden jobb på tunbacka och på ericsson, så jag vet fan inte vad jag ska välja..
Tycker ju att de är jättekul på tunbacka medans jag tjänar mycket bättre på ericsson.. jobbigt val..

Äntligen är de lite sommarvärme på gång, har vart hur varmt som helst nu i några dar.. synd bara att jag har jobbat varje dag men idag slutade jag 14.00 så då gick jag hem och la mig i solen ett tag..
Men imorgon ska de regna.. =/

Ja imorgon ska jag och Marie till läroverket och eleverna ska gissa vad vi gör.. vet inte rikigt varför jag ska följa med rikigt.. Satt och skrattade åt marie när hon var nere hos chefen för att hon skulle dit, sen säger chäfen ja men du kanske också kunde följa med, är ju bra att ha en som håller på att utbilda sig också.. Hmm där fick jag..

Nä nu ska jag lägga mig framför tv.n resten av kvällen..


Har man inte jobb så kan man alltid fixa ett..

Ja som sagt, kände att jag vart hemskt trött på mig själv efter ha vält en mjölkliter över diskbänk och golv..

På skolan håller vi på att läsa om människor i slutskedet, hur man tar hand om dom på ett bra sätt..
Igår var vi på besök på Fonus.
Aa ok jag erkänner
jag tycker de är skitjobbigt att prata om döden, fast jag vet att de är sin naturliga gång att alla ska dö någon gång, men de är lite jobbigt att tänka på de..
Aa iaf så fick vi veta hur de går till, kolla på olika kistor m.m. Säger bara de shit vad kistorna kostade alltså, den billigaste var väl 4000 tror jag och då var de en enkel vanlig liksom....
Bara att börja spara då=)
Och idag var vi på sjukhuset och sjukhuskyrkan, vara ganska intressant, men sen när vi fick gå ner i kulverten (där dom döda ligger) då kändes de jobbigt, fick se rummet där man får se dom och säga hej då på rikigt när den döde ligger på båren, sen fick vi gå in och se där dom ligger i kylrummet, låg fyra stycken där. De kändes inte så kul..
Fick en obehaglig känsla av att tänk en gång kanske jag just sitter här och tar adjö av min mamma eller nån annan nära.. Aa de kändes jobbigt..

I tisdags var jag äntligen och träffade Stina och gav hennes försenade (jätteförsenade) födelsedagspresent,  hon vart jätteglad. Var kul att få skratta av sig lite med henne, pratade om allt tok vi hade för oss när vi jobbade tillsammans.. Saknar de faktiskt..

I fredags tror jag de var som jag fick kort med posten av Johanna, haha höll på att skratta ihjäl mig kan jag lova, hon är för go..

Tänk vilka underbara vänner jag har, de är helt sjukt vad lycklig jag är att jag har er, som jag sa till en annan, varför ska man ödsla tid på dom människor som bara är sur och otrevliga och inte bryr sig ett skit? Nää fan släpp de och gå vidare och lägg energin på dom som älskar en och bryr sig om en!


Imorgon är de sista dan i skolan sen är de praktik i 4 veckor, ska bli kul och skönt att slippa böckerna för ett tag=)
Sen är vi tillbaka och går en vecka sen är de sommarlov.
Lovely <3



Stinas present=)

Aj..

Ja ikväll var de dags igen, spruthelvete.. lika jobbigt varje gång.. Hoppas jag inte får nå biverkningar inatt.
Men har ju fått kortisontabletter nu som jag ska ta tillsammans med sprutan, och som förhoppningsvis ska göra så jag slipper feber och ont i musklena.. men men återstår att se..

Har bara vart hemma hos karro ikväll, skönt med en hemmakväll efter festligheterna igår.. Kollade på Twilight
(ja jag vet att jag är efter) men nu har jag sett den=)


Nu ska jag hoppa i säng!
Nattinatt

Oj oj..

Ja fy fan vilken rolig kväll jag hade igår, men ack så full jag blev.. hade stenkoll i början av kvällen, vad som hände sen de vet jag inte riktigt.. men kul som fasen hade jag..
Träffade några gamla klasskompisar oxå var skitkul att se dom.. Fan har ju nästan tillbringat halva livet med dom.. från klass 1-9 liksom.. Aa var skitkul att se dom igen=)
Om två år är de återträff, fan vad tiden har gått fort alltså..

Sov typ till 16 idag, hade lite huvudvärk men de får man leva med...
Ikväll blir de lugna gatan.. skönt, skulle ha pluggat idag men de gick de inte så bra med..
Har ju tenta på måndagmorgon, fattar inte varför vi måste ha en tenta på måndagsmorgon, fan den ända dan man är som tröttast.. men men är inte så länga kvar till sommarlov nu..
Kanske ska börja oroa mig för sommarjobb, men de fixar väl sig.. kan man hoppas..

Nää nu ska jag åka och hämta karro och anna, sen blir de lungt läge ikväll=)

Ha en bra kväll..

RSS 2.0