Höst..

Fan vad dålig jag är på att uppdatera här på bloggen.. =/ Sorry..

Märks att hösten är här och skolan har startat och höstens, terminens första förkylning är här.. Typ jag och resten av klassen är förkyld. Shit vad fort de sprids bakterier alltså.. Jag har ont i halsen och är lite snorig så de är inte så farligt för min del.
Ja som sagt skolan är igång igen.. Känns riktigt bra faktiskt, nu när de ändå är kallt och mörkt kan man lika gärna gå i skolan.. Idag har vi gått 8-16 och inte lärt oss nånting egentligen=/ Men nu är jag ledig imorgon för jag har redan läst etik och vi har studiedag på måndag.. Ganska skönt..
Blir lugna gatan i helgen, är bjuden på inflyttningsfest på lördag men jag vet inte om jag ska dit.. Får se hur jag känner mig på lördag..

Usch ja nu är de höst, bara att gå i ide snart då, tänk om man kunde göra de.. Vakna i maj eller nå..
Nä vintern kan väl vara fin oxå men den är ju så jäkla låååång..

I förrgår fick jag veta en glad nyhet som jag inte tänker säga till nån om vad de är..än..
Ååh längtar så mycket!!

Nä nu ska jag kika på CSI!


Ensam..

Jaa här sitter man själv och ensam, och jag tänker sitta här och nörda vid datorn och tycka synd om mig själv.
Ibland skulle jag vilja ha nån att dela livet med men de är bara i små stunder jag känner så, trivs ganska bra själv också. Kan inte se mig med någon idag.. men ibland får man bara inse att man kommer få leva ensam resten av livet..
Nää nu låter jag lite väl negativ till livet.

Samma sak varje år vid denna tid på året, why?!
Idag kom mamma och innan hon åkte vidare kramade hon om mig och gud vad jag behövde de.. Låter skit töntigt men just idag är de en sån dag.. Är så glad att jag har världens bästa mamma som jag kan prata med om allt..Hon är bara bäst..

Ångest..

Ja nu har man lite smått ångest att skolan drar igång på måndag, usch.. 10 veckor har redan gått, shit vad tiden och sommaren går fort..
Nu är de ju typ bara att gå i idé tills de blir vår igen och dit är vägen låååång!
Har varit så jävla less på alla runt om kring mig den senaste veckan.. vet inte vad de är.. har noll tålamod och om minsta lilla sak går emot mig blir jag vansinnig...
Usch, hoppas att de bara är nån kort svacka..

I tisdags åkte vi med Birka paradise 24 timmar.. god mat och dryck, lite för mycket dryck för min del men de är sånt som händer..
Hade roligt iaf.. Så finns att åka genom Stockholms skärgård.. man ba njuter!

Har vart till frissan imorse och färgat håret så nu är slingorna borta och de är mörkt.. väldigt mörkt men de ser väl mörkare ut när man är van att se mig i blond-bruna slingor..

Aa men mer än så har jag inte att dela med mig av.. Kul..


Bloggtorka..

.. ja de är just de jag har just nu.. men vill ändå skriva av mig lite..
Imorgon jobbar jag min sista dag, känns trist men hoppas att dom vart nöjd med mig och att jag får komma tillbaka..
Är ledig en vecka sen drar skolan igång igen.. och de kan jag säga helt jävla ärligt att jag inte har längtat såhär jättemycket efter.. hmm.. men nu kör vi 8 månader sen så har man förhoppningsvis en titel..
Fattar inte vart dom här 10 veckorna som ska ha kallats sommarlov har tagit vägen?!

Förra helgen var min älskade siss hemma med sin nya pojkvän, var kul att träffa henne och Rickard.. och Bamsen så klart..
Åkte ut med båt till hölick och käka gott och drack.. Kan ju säga att de inte är de billigaste å ta taxi från hölick till hudik.. 960 spänn.. öhh jaså..
men vad är de? Vi hade en grym dag <3

Ja annars så har de inte hänt så mycket, jobbat bara.. känns som jag inte har nått socialt liv bara.. men men..

Idag kom de en kär bekant på återbesök..

Tycker dom här djuren är riktigt coola.. haha

Nä nu ska jag sussa!

RSS 2.0