Praktik..

Fy satan vad grym praktik jag har.. Är så roooligt.. haha man skrattar alltid nån gång under dagen.. och alla är så gryma..
Kommer sakna som fasen jue..

Imorogon är de först praktik sen jobb, inget jag skulle vilja dona med jämt men ibland går de bra.. eller nu har de faktiskt blivit ganska ofta, men man blir ganska trött.. men man sover jäkligt nice på kvällarna..

Snöar de gör de fortfarande.. å jag skulle kunna bara skrika för all denna skitäckelsnön..
Men de går ju åt rätt håll iaf, nu ser man en ljusning i mörkret med tanke på att de är februari..

Ikväll när jag hade tagit min spruta så fick jag samma symtom som en gång förr.. De blir som ett tryck över bröstet och får tungt å andas och blir kokhet, de känns ungefär som att ögonen ska ploppa ut om man rör sig.. Sen får man frossa. Lita obehagligt men jag vet ju att de går över, och de är inte alltid de blir så, de var ju andra gången bara, och jag tar ju sprutorna varje dag och har gjort de ett tag.
Har börjat tycka att de har blivit jobbigare att ta medicinen varje dag, är nästan så jag känner vissa kvällar att ää skit i re, men de kanske blir bättre om jag får bra resultat på MRT undersökningen..

Nä men nu är de ju Efterlyst..



Söndag..

.. och de snöar IGEN... när ska denna äckelvintern ta slut?!
Men de var ändå värst i fredags, vaknade och skulle åka till praktiken när BARA min bil är helt insnöad med en stor snöhög fram och en bakom, så de var väl bara att skotta i blåsten.. då hade ja kunnat ta första biljetten till ett varmare ställe.....
Och den här datumparkeringen är ju ett j*vla påhitt oxå, varför ska man stå på ena sidan en natt och andra nästa? När dom inte ens plogar? Men böter de är dom snabba på att sätta.. hmm tack och lov var de längesen jag fick en böter men ändå..
Ja nu har jag klagat lite..

Igår var Ullis och jag ut, var fri entré på Gossip och vi tänkte aa men bra då går vi dit.. Vi vände lika fort som vi kom innanför dörrn, bara 18-åringar, krylla av dom.. så vi styrde våran kos mot August. Var väl lite bättre där men nja..

Nu blir de Lugnt nån helg.. jobbar kanske nästa helg vi får se.
Jobbade i fredags och när jag kom in stod de lappar på dörrarna om att vinterkräksjukan gick i huset.. Jaha.. jag kunde ju inte direkt vända men de gick bra iaf..

Min käre systeryster fyller 30 nästa söndag, och jag har inte en aning om vad jag ska köpa till henne..
Funderar på om man skulle köpa en weekend eller nå.. men men
Alla förslag är välkomna..

Nä nu ska jag gå och slänga i en tvätt i maskin..

Hörs senare..

2011 (gammalt inlägg)

Ja man kanske skulle börja vara lite aktiv på den här bloggen nån gång!
Har hänt lite grejer, både roliga och tråkiga och har inte haft sån lust att blogga, har väl kanske inte mått så jättebra heller. Men efter regn kommer solsken eller vad man brukar säga.

Jul och nyår firades på Gran canaria med mamma och mats samt syster.. kunde inte bli bätte. På tolvslaget stod vi vid poolen i kort klänning, barbent och bara njöt.
Syrran åkte hem efter en vecka men vi andra stannade i 2 veckor. Var precis vad jag behövde semester, de kändes så jävla underbart när vi satt på flyget dit, de var som om allt släppte från mina axlar..
Var underbart.
Men så kom man hem, till snö och problem.. va ju fantastiskt.. inte..


Har haft mycket besök av min käre far på sistonde.. han ringer och kommer hit varje vecka, tror han tycker min lägenhet är ganska fin..

Hörs!

RSS 2.0